Visita el web de la nostra escola Extraescolars i Activitats Activitats AMPA SJO Visita el nostre Facebook
AMPA Sant Josep Oriol
Villarroel, 85
08011 - Barcelona
93 453 62 68
ampasjo.comunicacio@gmail.com

ENTRE TOTS CONSTRUÏM L’AMPA

Actualitat >> Informació important reunió junta AMPA del 4 d’abril de 2016

04/04/2016 - Informació important reunió junta AMPA del 4 d’abril de 2016

Ordre del dia:  4 d’abril de 2016

1. Aprovació de l’Acta anterior

Acta aprovada.

2. Informació general

Autocars: Ens consta que no tots els autocars porten cinturó de seguretat, tot i que des de la direcció s’ha demanat. No obstant això, des de l’AMPA no hi estem d’acord i comuniquem a la direcció q no volem que els nostres nens assisteixin a les activitats que necessitin desplaçament amb autocar, de no posar solució d’immediat.

Com a pares tenim el dret d`exigir que els nens vagin amb cinturó de seguretat.

3. Àrea de Cultura

Preparació Diada de Sant Jordi: La Diada de Sant Jordi tindrà lloc el divendres 22 d’Abril. Com cada any, es demanen voluntaris per col.laborar en les activitats de matí i tarda. La jornada s’ha planificat de manera similar a altres anys.

Com a novetat, enguany es compraran quatre taules plegables per tal de no haver d’utilitzar les de les aules..

4. Àrea de Menjador

Valoració entrada 23 de Febrer: molt positiva, especialment pel que fa als alumnes d’infantil, doncs van menjar molt bé el menú d’aquell dia. Novament, molt bona valoració de la Maria, la cuinera, a qui la Comissió de Menjador entrevistarà per la propera entrega del PAM a PAM.

5. Àrea de Convivències

Convivències en família: L’Hotel Roc Blanc està plè només amb les famílies de l’escola.

Pel que fa a l’activitat d’espeleologia proposada per l’Ariadna Pagà, en principi es tirarà endavant. Serà dissabte pel matí, i les places són limitades. Podran assistir-hi nens des de P5, SEMPRE acompanyats d’un adult. Els detalls s’especificaran abans de les convivències.

6. Extraescolars

Situació Lleuresport. S’estan buscant alternatives ja que no estem satisfets amb la seva evolució a l’escola. De moment s’ha demanat un altre coordinador per l’any vinent.

7. Robòtica

La primera setmana de juny tindrà lloc la Setmana de Robòtica pels alumnes de 3er i 4rt. L’Àngels Fernández ha mostrat interès per que un grup de professors de l’escola s’impliqui en aquesta activitat. Per aquest motiu, en José Mª Cifuentes i altres col.laboradors planificaran una formació perquè aquests professors ja puguin anar incorporant-se per l’any vinent.

8.Comissió Verda

S’està planificant una activitat a realtizar amb els alumnes de quart, per tal que coneguin i participin de l’acció d’alliberament de pagues. Es faria un taller anual al maig, i està pensat per que comenci enguany. El preu del taller és d’entre 150 i 200 euros.

Altres

Inscripcions secundària: En José Mª Cifuentes està revisant el tema de les inscripcions a l’escola secundària, ja que des de l’escola concertada hi ha molt poques possibilitats d’accedir a escola secundària pública. Ho comentarà en el proper consell escolar.

Jornada Esportiva: es proposa pel 21 de Maig, amb una petita variació d’activitats: partits de futbol, vòlei i una sessió de Ioga. Tot pels pares i mares que hi vulguin participar. Es destaca que és molt important com es fa la comunicació, ja que no arriba a tots els possibles participants.

Previsió de propera reunió: 30 de Maig 2016

FE D’ERRADES: A l’acta n.3 no sortia l’Isabel Estríngana, professora de l’escola, com a membre actiu de la nova Comissió Verda.

Vist i plau

Laura García                                                                      José María Cifuentes

Secretària                                                                            President

  • AMPA SJO
webpime